Camperplaats in Geesteren (Ov), Twente!  |  info@reensboer.nl  |  06 5102 8028

Omgeving

Reensboer Recreatie is een camperplaats gelegen in het Twentse dorp Geesteren dichtbij de Duitse grens. Het is een camperplaats bij een “boerderij” en biedt plaats voor 24 campers. De locatie waarbij u op een heerlijke rustige plek staat omringt met bomen en beplanting waardoor u intens kunt genieten van de rust en de natuur.

ezgif.com-gif-maker

De camperplaats ligt “buitenaf” en toch dichtbij het centrum van Geesteren. Hierdoor zijn alle voorzieningen op loop/fietsafstand. Dit zijn de bakker, slager, supermarkt, drogisterij, bloemenwinkel en fietsenwinkel. Ook is er een dierenarts dicht in de buurt mocht er wat met uw huisdier aan de hand zijn.

Tevens zij er diverse eetgelegenheden, zoals een Steakhouse Ribhouse Texas en Bistro de Kruidentuin  om de hoek, een gezellig terras  en verschillende cafetaria’s.

Voor de visliefhebbers zijn de Broekbeke visvijvers op ca 1 km afstand van de camperplaats zeker een bezoekje waard.

Onze camperplaats sluit aan op diverse fiets- en wandelroutes die dichtbij al opgepakt kunnen worden,. Deze leiden u door het prachtige Twentse coulissenlandschap 

Vaste wandel routes: Aangegeven met gekleurde pijlen.

Ook zijn er diverse bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de directe omgeving. Klik op onderstaande foto’s om meer te weten te komen over de locaties.

Ootmarsum:

Watermolen Bels

Het Springendal

Het VeenmuseumGeocaching vanaf de camperplaats.

Wil je een keer iets anders dan wandelen, fietsen en/of een stadje bezoeken. Dan is het misschien een idee om te geocachen. Er liggen in de omgeving van onze camperplaats veel caches.
waaronder een Geo-Art: “I Love Bier”, en de Trail:  Henig An En Trap Wat”.